Αναβατόρια Φορτίων / Φαγητών

Μπορούν να εγκατασταθούν τόσο εντός όσο και εκτός κτιρίου. Είναι πολύ πιο απλά συστήματα και η ταχύτητα κίνησης είναι πιο μικρή από τους ανελκυστήρες ατόμων. Είναι τις περισσότερες φορές Υδραυλικά Συστήματα Ανύψωσης και αντί για θάλαμο χρησιμοποιούν πλατφόρμα με κάγκελο προστασίας από πτώση στις πλευρές που δεν υπάρχουν θύρες. Η μεταφορά φορτίου γίνεται χωρίς τη συνοδεία ατόμου. Δεν υπάρχει τρόπος χειρισμού του Αναβατορίου από την πλατφόρμα αλλά μόνο από τους ορόφους που εξυπηρετεί (κλήση – αποστολή – stop).

Φορτίων - Compact

Το COMPACT είναι ο υδραυλικός μηχανισμός ανύψωσης φορτίων που προορίζεται κυρίως για βιομηχανικούς χώρους και αποθήκες μέχρι 1500kg. H αξιοπιστία απόδοσης, η αντοχή του στα μεγάλα φορτία και στις σκληρές συνθήκες εργασίας, και η πλήρης συμβατότητα με τη νομοθεσία (σήμανση CE) καθιστούν το COMPACT έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Φαγητών - Dumbwaiter

Για μικρότερα φορτία, το Dumbwaiter προσφέρει ευκολία και κομψότητα στο εστιατόριο, στην καφετέρια, στο κατάστημα, στην αποθήκη, στο γραφείο, στο ξενοδοχείο, στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού εσείς το χρειάζεστε. Η αθόρυβη λειτουργία του και η δυνατότητα να προσαρμοστεί στα χρώματα και στη μορφολογία του περιβάλλοντα χώρου μετατρέπουν το Dumbwaiter σε πολύτιμο μεταφορικό μέσο παντός είδους προϊόντων και αντικειμένων μικρού βάρους.

Τα Αναβατόρια Φαγητών είναι συνήθως Ηλεκτροκίνητα με θάλαμο και θύρες από ανοξείδωτο χάλυβα (INOX) για υγειονομικούς λόγους.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εξειδικευμένος σύμβουλος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον Ανελκυστήρα Φορτίων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.