Εταιρεία

Η εταιρεία OLYMPIC ELEVATOR, από το 1981, ειδικεύεται τόσο στις εγκαταστάσεις ανελκυστήρων, όσο και στις επισκευές, ανακαινήσεις/εκσυγρονισμούς, συντηρήσεις και εμπορία ανελκυστήρων.

Φιλοδοξούμε να αποτελέσεουμε για εσάς μια αξιόπιστη και ασφαλή επιλογή που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παγίδες της αγοράς, προσφέροντας κατεύθυνση και προσανατολισμό στην εύρεση της ιδανικής λύσης που εξυπηρετή τις ανάγκες σας.

Βρισκόμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή για τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με τον ανελκυστήρα σας.

Καλέστε μας για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και κοστολόγηση του νέου σας ανελκυστήρα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, δίνοντάς σας οδηγίες σχετικά με τις προετοιμασίες που χρειάζονται για την κατασκευή του νέου ανελκυστήρα.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στα όποια τεχνικά προβλήματα προκύψουν στον ανελκυστήρα σας, εγγυόντας σας την καλύτερη δυνατή απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των ανελκυστήρων από το 1981 και ειδικεύεται στην προηγμένη τεχνολογία. Δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής, εμπορίας και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα. Προσφέρει  ολοκληρωμένες λύσεις ανελκυστήρων προσώπων ή φορτίων  καλύπτοντας οποιαδήποτε
ανάγκη και απαίτηση έργου, όπως ανακαινίσεις παλαιών ανελκυστήρων, συντηρήσεις, νέες εγκαταστάσεις υδραυλικών και συμβατικών (ηλεκτροκίνητων) ανελκυστήρων, ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (MRL), γυάλινων εξωτερικών και εσωτερικών ανελκυστήρων.
 
Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές διεθνώς, στο χώρο του ανελκυστήρα. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.