Ανακαίνηση – Εκσυχρονισμός Ανελκυστήρων

Οι επισκευές και επομένως τα λειτουργικά έξοδα ενός ανελκυστήρα με τον χρόνο αυξάνονται. Η φυσιολογική φθορά δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Είναι μία φυσική διαδικασία, την οποία μπορούμε να αντιστρέψουμε με τον εκσυγχρονισμό.

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία 95/19/ΕΚ απαιτεί την αναβάθμιση των παλαιών ανελκυστήρων για την έκδοση ή επανέκδοση της άδειας λειτουργίας τους. Η αναβάθμιση των ανελκυστήρων που μπορεί επίσης να γίνει για αισθητικούς ή και λειτουργικούς λόγους, περιλαμβάνει: μερική ή ολική αντικατάσταση επιμέρους συστημάτων και υποσυστημάτων καθώς και πρόσθεση στοιχείων ασφάλειας.

Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε πρώτα το έργο και αφού το κοστολογήσουμε είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για τις περαιτέρω ενέργειες που χρειάζονται προκειμένου να επισκευαστεί ο παλιός σας ανελκυστήρας.

Πάντα με γνώμονα την εγγυημένη ασφάλεια αλλά και λειτουργία του ανελκυστήρα σας, βρίσκουμε για εσάς την καλύτερη λύση έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε μεγάλη διάρκεια ζωής για τον ανελκυστήρα αλλά και την λιγότερο δυνατή οικονομική επιβάρυνση για εσάς.

Επίσης, η εταιρεία μας, στα πλαίσια της νομοθεσίας για την ανακαίνιση - εκσυγχρονισμό και πιστοποίηση παλαιών εγκαταστάσεων ανελκυστήρων, δύναται να παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • Δωρεάν επισκέψη και αρχική εκτίμηση του έργου
  • Δυνατότητα προσφοράς εντός της ημέρας
  • Ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης- καταχώρησης του ανελκυστήρα
  • Μεγάλη ποικιλία επιλογής θαλαμών
  • Χρηματοδότηση του κόστους επισκευής

Εάν θέλετε να προβείτε σε μια ουσιαστική αναβάθμιση ή επισκευή του ανελκυστήρα σας, επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας και εξασφαλίστε τη βέλτιστη τεχνική, αισθητική και οικονομική πρόταση!