Περιβαλλοντική πολιτική

Η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης αποτελεί δέσμευση για την εταιρεία μας. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με θετικό και ενεργό τρόπο ενσωματώνοντας την περιβαλλοντική ευαισθησία σε οποιαδήποτε ενέργεια μας. Μπορούμε να ωθήσουμε την εταιρία μας, μαζί με τους προμηθευτές μας και τους πελάτες μας πιο κοντά στο στόχο της χρησιμοποίησης πράσινων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων.

Ενεργούμε Πράσινα

Η οικολογική μας συνείδηση ξεκινά από τα γραφεία και τα έργα μας. Επιθεωρούμε όλα τα έργα μας και παρακολουθούμε τα οχήματα και τις εγκαταστάσεις μας πάντα σε σχέση με τους περιβαλλοντικούς μας στόχους έτσι ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς την απόδοση μας.

Με τον εκσυγχρονισμό του στόλου οχημάτων μας και με τη φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, ενεργούμε ώστε τα οχήματά μας να γίνουν πιο πράσινα.

Στην κατανάλωση ενέργειας ενσωματώνουμε αισθητήρες ώστε να διακόπτεται αυτόματα ο φωτισμός και προσπαθούμε διαρκώς να βρούμε τρόπους να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας. Επίσης εστιάζουμε σε πρωτοβουλίες όπως η χρήση φυσικού φωτός στις εγκαταστάσεις μας ώστε να εξαλειφθεί η μη αναγκαία κατανάλωση ενέργειας.

Συντηρούμε πράσινα

Όλες μας οι προσπάθειες στοχεύουν στο να βοηθήσουν το μηχάνημα σας να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Καινοτόμες τεχνολογίες όπως το σύστημα παρακολούθησης ERM σε συνδυασμό με το κατάλληλο πρόγραμμα συντήρησης, επιτρέπουν στους ειδικούς μας να εντοπίζουν πιθανά προβλήματα και να βρίσκουν με ακρίβεια την κύρια αιτία τους.

Σε κάθε στάδιο της συντήρησης ή επισκευής των προϊόντων μας ενεργούμε με περιβαλλοντική συνείδηση. Ξεκινούμε βελτιώνοντας το πρόγραμμα συντηρήσεων για μέγιστη αποτελεσματικότητα ενώ προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές συνέπειες των οχημάτων μας. Όταν οι ειδικοί μας φθάνουν στο έργο, έχουν τα σωστά εργαλεία, τα σωστά εξαρτήματα και τη σωστή πληροφόρηση ώστε να αποφύγουν επιπλέον μετακινήσεις και επαναφέρουν τα μηχανήματα σε λειτουργία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Επίσης εργάζονται με τρόπο όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς το περιβάλλον ανακυκλώνοντας, απομακρύνοντας με ασφάλεια τα απόβλητα και χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά στην εργασία τους.