Όραμα & Αξίες

Η OLYMPIC ELEVATOR έχει ως στόχο να βελτιώνει συνεχώς τη θέση της μεταξύ των πλέον σημαντικών εταιρειών στο χώρο των ανελκυστήρων.


Όραμα

Το όραμά μας είναι αρκετά απλό - δουλεύουμε κάθε μέρα για να παρέχουμε στους ανθρώπους ασφάλεια σε κάθε μορφής κάθετης και οριζόντιας μετακίνησης.

Πραγματοποιούμε το όραμά μας μένοντας αφοσιωμένοι στην καινοτομία,  στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, στην ανάπτυξη και υποστήριξη του πελατολογίου μας και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μας που αποτελεί έναν από τους βασικότερους άξονες της στρατηγικής μας.

Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας και το ενδιαφέρον μας για τους ανθρώπους και για το περιβάλλον, καθώς είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το σωστό, αντί να κάνουμε απλώς ότι "λειτουργεί".


Αξίες

Πελατοκεντρικότητα

Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις μοναδικές ανάγκες & ζητούμενα των πελατών μας.

Ακεραιότητα

Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και εποικοδομητικές προσωπικές σχέσεις βασισμένες στην ειλικρίνεια και την ακεραιότητα.

Επαγγελματισμός

Ακολουθούμε μεθόδους και διαδικασίες βασισμένες στη μακρόχρονη εμπειρία μας, για την οποία μας εκτιμούν οι πελάτες και συνεργάτες μας.


Αυτοί οι παράγοντες είναι η βάση της επιτυχίας μας.