Συντήρηση – Τεχνική Υποστήριξη Ανελκυστήρων

Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί το κύριο μέλημά μας. Για το λόγο αυτό η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη  για τη διασφάλιση της σωστής και αδιάλειπτης λειτουργίας, την έγκαιρη διάγνωση και αποτροπή πιθανών βλαβών καθώς και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τόσο των εξαρτημάτων όσο και του ανελκυστήρα.
Η καλή συντήρηση επομένως, συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Επιπλέον χρήσιμοποιούμε πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Ανελκυστήρων – Πελατών που μας βοηθά να καταγράφουμε στα αρχεία μας επισκέψεις, βλάβες, επισκευές, αλλαγές ανταλλακτικών κ.λ.π. διατηρώντας αναλυτικό ιστορικό για κάθε ανελκυστήρα ξεχωριστά και είναι στη διάθεση σας κάνοντας ευκολότερη την ενημέρωση σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Η έλλειψη τακτικής συντήρησης οδηγεί στην επιτάχυνση των φθορών και στην παρουσίαση περισσότερων βλαβών, με συνέπεια την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και την εν γένει μείωση του χρόνου ζωής του ανελκυστήρα. Το χειρότερο όλων, είναι ότι ο ανελκυστήρας που παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ασυντήρητος δεν είναι ασφαλής!

Η εταιρία μας έχει πάντα τεχνικούς σε επιφυλακή για να καλύψει οποιαδήποτε έκτατη ανάγκη. Το προσωπικό του τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρίας αποτελείται απο καταρτισμένους τεχνικούς. Σίγουρα ένας από αυτούς βρίσκεται πάντα δίπλα σας για άμεση εξυπηρέτηση!