Πολιτική έρευνας και ανάπτυξης

H OLYMPIC ELEVATOR δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στην καινοτομία και στο κομμάτι της Έρευνας και Ανάπτυξης (Research and Development). Με τις επισκέψεις σε διεθνείς εκθέσεις και την ενημέρωση από συνεργάτες σε άλλες χώρες καταφέραμε να ανακαλύψουμε νέους δρόμους ανάπτυξης προϊόντων προς όφελος των πελατών μας.

Έχουμε αναπτύξει ένα πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου και διαχείρισης των συνεργείων στους τομείς της εγκατάστασης, της συντήρησης και της αποκατάστασης των δυσλειτουργιών μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο την χρονοκαθυστέρηση των συνεργείων.
Στην εγκατάσταση του ανελκυστήρα αναπτύσουμε την χρήση της προκαλωδιωμένης εγκατάστασης, μια μέθοδος που αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα.
Η σειριακή προκαλωδίωση μειώνει τον αριθμό των καλωδίων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν, καθιστά την διαδικασία εγκατάστασης ευκολότερη και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της επικοινωνίας των ηλεκτρικών συστημάτων του ανελκυστήρα.

Έτσι παρέχει πλεονεκτήματα όπως:

•    Ευκολία εγκατάστασης
•    Μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου και ελαχιστοποίηση του χρόνου παράδοσης των έργων
•    Μείωση της πιθανότητας λάθους
•    Μικρές απαιτήσεις για εξειδικευμένο προσωπικό
•    Ευκολία στην επαλήθευση των συνδέσεων & ταχύτητα στην ανεύρεση τυχόν σφαλμάτων στο ασανσέρ
•    Πλήρης εναρμόνιση με όλα τα πρότυπα (ΕΝ 81-1, ΕΝ 81-2, 95/16 ΕΚ κ.λ.π.)

Η ανάπτυξη της χρήσης αξιόπιστων και σύγχρονων τεχνολογικά προϊόντων είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μηχανικών της εταιρείας, μαζί με τις συνεχείς βελτιώσεις σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας, με βασικό γνώμονα την τάση και τις απατήσεις της αγοράς

Στόχος της εταιρείας είναι η καινοτομία, η γνώση και η τεχνογνωσία να εφαρμοστούν στα έργα, τις λύσεις και τα προϊόντα της, ώστε να εξασφαλίζουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.