Μελέτη – Σχεδιασμός Ανελκυστήρων

Το στάδιο της μελέτης για την τοποθέτηση ανελκυστήρων είναι αναμφίβολα καθοριστικό. Η σωστή μελέτη προφυλάσσει τον πελάτη από περιττά έξοδα κακοτεχνίες ή πιθανά μελλοντικά προβλήματα συντήρησης.

Η εταιρία OLYMPIC ELEVATOR  διαθέτοντας τμήμα μελετών στελεχωμένο από μηχανολόγους μηχανικούς με πολύχρονη εμπειρία αλλά και με πλήρη γνώση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων, αναλαμβάνει των σχεδιασμό τεχνικών μελετών για την τοποθέτηση ανελκυστήρων σε νέα τεχνικά έργα αλλά και σε παλαιές εγκαταστάσεις όπου δεν υπήρχε αρχική πρόβλεψη για ανελκυστήρες.
Με την χρήση εξειδικευμένου λογισμικού σχεδίασης προχωρούμε στην σχεδίαση των καλύτερων δυνατών τεχνικών λύσεων για κάθε ανάγκη.

Η μελέτη και ο σχεδιασμός γίνεται χωρίς ΚΑΜΙΑ οικονομική  ή άλλη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του πελάτη.

Τεχνικοί και μηχανικοί της εταιρείας έρχονται κατόπιν συνεννοήσεως, στον χώρο του έργου και αποτυπώνουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την διεξαγωγή της μελέτης και μετά το τμήμα πωλήσεων συνθέτει την τελική μορφή της οικονομικοτεχνικής προσφοράς και την παραδίδει στον πελάτη.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή σε περίπτωση που δεν είναι κατανοητό οποιοδήποτε σημείο της προσφοράς, οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι στην διάθεσή σας.